Wij zijn op zoek naar een CNC-Draaier!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de verspaning? Dan kun je die hier vinden!

1. CNC-Draaier - Voltijd

Functie omschrijving

Als CNC draaier ben je verantwoordelijk voor het juist draaien van diverse materialen. Je zorgt voor de juiste bewerkingsvolgorde en aan de hand van tekeningen maak jij een plan van aanpak. Je selecteert de juiste gereedschappen en stelt deze in op de draaibank. Je gebruikt diverse toepassingen van de machines en je hebt feeling met diverse materiaalsoorten. Als de machine draait ben jij alvast bezig met het voorbereiden van de werkzaamheden voor het volgende project en/of werk je actief andere producten af.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het netjes houden van je werkplek.

Door ons breed scala aan producten is geen dag voor jou hetzelfde. Daarnaast heb jij bij ons een hoge graad van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. 

Functie-eisen CNC-Draaier

  • Afgeronde MBO opleiding niveau 3-4 (richting Fijnmechanische Techniek of vergelijkbaar) 
  • Kennis en inzicht in de metaal en CNC machines
  • Het willen werken met een jong en enthousiast team
  • Communicatief, stressbestendig en analytisch sterk. 
  • Leergierig, flexibel en probleem oplossend.
  • Ondernemend en geen 9-5 mentaliteit
  • Bekend met CNC Draaibanken, bijvoorkeur met C, Y as en subspindel machines. 

Bedrijfsprofiel

Paricla Fijnmechanische Techniek is een toeleveringsbedrijf voor de metaal bewerkende industrie. Met een modern en geavanceerd machinepark zijn wij gespecialiseerd in CNC verspanende bewerkingen. De kracht van ons bedrijf ligt voornamelijk in de flexibiliteit. Daarnaast produceren wij producten in series van verschillende grootte met een hoge graad van nauwkeurigheid.

Wij bieden

Uiteraard biedt Paricla Fijnmechanische Techniek een passend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform het uitstekende CAO Metaal & Techniek, ofwel Kleinmetaal.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief + curriculum vitae via info@paricla.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.