Gezien de toenemende bedrijfsdrukte en constante druk op onze flexibliteit hebben wij ons CNC park uitgebreid met een gloednieuwe CNC Freesbank: Haas VF-4SS-EU!

De VF-4SS-EU heeft een werkbereik van 1270 x 508 x 635 mm. De hoofdspil heeft 12.000 omw/min en heeft een 22.4 kW hoofdmotor. Daarnaast heeft de machine standaard WIFI en 32GB geheugen. Hiermee kunnen hebben wij een groter bereik dan onze huidige machines, waarmee we ook meteen onze productiemogelijkheden uitbreiden.

Tevens is de machine voorzien van koeling door de spindel 20 bar, het WIPS Renishaw werkstuk- en gereedschap meetsysteem, High Speed Milling en de programmeerbare koeling.

De machine wordt naar verwachting in week 16 / week 17 geleverd.

 

Haas VF-4SS-EU

Haas VF-4SS-EU

 

 

Read More


De stijgende vraag naar onze levercapaciteit heeft ons inmiddels flink doen groeien. Waar we in januari bestonden uit vier medewerkers, zijn we na de bouwvak vakantie gegroeid naar acht! medewerkers. Een verdubbeling van ons personeelsbestand!

Reden hiervoor zijn recente ontwikkelingen in de markt en de steeds maar stijgende vraag naar onze levercapaciteit. Klanttevredenheid met een hoge mate van flexibiliteit zijn altijd de speerpunten geweest van ons bedrijf. Daarnaast willen we graag voldoen aan de gewenste levertijden en een hoge mate van kwaliteit realiseren. Om aan de eisen van onze klanten te kunnen blijven voldoen, gaan wij mee in de groei van de markt. Daarin maken wij overwogen  beslissingen.

Met de uitbreiding van ons personeelsbestand willen wij niet alleen een betere machine bezetting realiseren, maar ook NOG meer doen aan kwaliteitscontrole en ontwikkeling. Door ons continue te verbeteren willen wij een sterke toeleverancier zijn in de markt.

 

Read More


Vanaf heden maken wij gebruik van het ERP-systeem van Bemet – Plan de Campagne. Het ERP pakket moet helpen de processen van offerte tot factuur te ondersteunen. Hierin kunnen wij offertes maken, omzetten naar productieorders, pakbonnen maken en factureren. Daarnaast helpt het systeem ons in het beheren van voorraad, de voor en nacalculatie en helpt het overzicht te houden in onze administratieve werkzaamheden.

Natuurlijk kan alles niet in een keer. Middels continue verbetering verwachten wij telkens een stap te nemen in het gebruik, ontwikkeling en optimalisatie van proces en de samenwerking met het ERP-systeem.

Een van de gevolgen van in het gebruik nemen van het ERP pakket is dat de lay-outs van offertes, orderbevestigingen, pakbonnen en in de toekomst ook de facturen voor onze klanten iets anders zullen zijn. Mochten er hier vragen en-of opmerkingen over zijn dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

 

Read More


De afgelopen maanden zijn we bezig geweest om onze bedrijfshal uit te breiden. De ruimtes waren beperkt en daardoor konden we geen nieuwe machines plaatsen. Naast de uitbreiding hebben we ervoor gekozen om over te stappen op LED verlichting. Dit bespaart kosten, geeft beter licht voor werknemers en is een stuk duurzamer dan de oude TLverlichting.

Voor een impressie van de nieuwe bedrijfshal zie de toegevoegde foto’s.

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

Bedrijfshal Paricla

 Onlangs hebben wij besloten dat wij gaan uitbreiden. Inmiddels is onze productieruimte aardig vol aan het worden, waardoor wij geen nieuwe machines kunnen bijplaatsen en zo meer productiecapaciteit te creëren. Om in te kunnen spelen op toenemende klantvraag hebben en toch mogelijkheden te creëren om in de toekomst nieuwe machines te kunnen bijplaatsen is het daarom noodzakelijk om uit te breiden. Inmiddels is bekend dat we 225 m2 gaan gaan bijplaatsen en dat wij streven te gaan starten met bouwen direct naar de bouwvak. Over de precieze invulling is nog weinig bekend, maar wij houden u de komende tijd graag op de hoogte. Wilt u toch meer weten dan kunt via facebook  een vraag stellen welke wij met alle plezier zullen beantwoorden.

Wilt u meer weten over onze organisatie en actuele vacatures kunt u terecht op onze website of via e-mail: info@paricla.nl; Wij staan u graag te woord.

 

Read More