Paricla Fijnmechanische Techniek gaat mee met de toekomst waarin automatisering en innovatie een belangrijke rol zal spelen. Zo hebben wij in de laatste jaren sterk geïnvesteerd in automatisering van ons machinepark, zodat wij u betere levertijden kunnen bieden, grote series kunnen leveren  en producten van hogere kwaliteit. Ook hebben wij onze eigen meetkamer waarin wij controleren of uw producten aan de door u gestelde norm voldoen.

Daarnaast geloven wij in het ontwikkelen van nieuw talent. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden regelmatig scholieren en studenten de kans om bij ons een werk/leer opleiding en/of stage te volgen en zichzelf te ontwikkelen tot goede verspaners in alle disciplines van het vak. Daarin werken wij nauw samen met scholen in de omgeving. Wij investeren in de scholier, maar verwachten ook een investering van de scholier zelf.

Door continue verbetering en blijven investeren in automatisering en het zelf opleiden van aanstormend talent willen wij de betrouwbaarste partner zijn van Groningen/Drenthe. Op ons kunt u vertrouwen.